Una terrassa tancada aquest divendres el matí a Igualada (ACN/Mar Martí)
Una terrassa tancada aquest divendres el matí a Igualada (ACN/Mar Martí)

Quatre nous morts per coronavirus a Igualada i 900 casos arreu del país

Espanya supera els 8.000 positius de coronavirus, amb 292 morts, i la Comunitat de Madrid és la que registra el nombre més alt de casos, 3.544

Actualitzat

La pandèmia de coronavirus ja ha deixat 12 morts a Catalunya. En les últimes hores, quatre persones han mort a Igualada pel brot que afecta la conca d'Òdena. Totes les víctimes tenien factors de risc associats. S'han diagnosticat 188 nous positius a Catalunya i la xifra tota d'infectats arriba a 903.

Els morts són una dona de 71 anys, una de 77; un home de 92 i un altre de 71 anys, tots ells amb factors de risc associats. Des que va començar la pandèmia, 7 persones han mort a Igualada.

Del nombre total d'afectats arreu del país, 72 són professionals sanitaris. Hi ha un total de 52 persones greus ingressades pel coronavirus.

A Igualada, hi ha un total de 70 positius de coronavirus SARS-CoV-2, 41 personal sanitari. Tres persones estan greus.

 

Una de les persones que han donat positiu per coronavirus és el vicepresident Pere Aragonès. També ha donat positiu el síndic de greuges, Rafael Ribó, de 74 anys.


Espanya supera els 8.000 casos

A Espanya, el nombre de persones afectades pel coronavirus supera les 8.000, segons les últimes dades del Ministeri de Sanitat. Són 2.200 noves infeccions respecte a les dades de dissabte.

L'epidèmia per coronavirus ha provocat 292 morts a tot l'Estat. Fins aquest dissabte al migdia havien mort 136 persones. 

 

En el global del l'Estat, aquest diumenge hi ha 382 persones que estan ingressades en unitats de cures intensives per la Covid-19. Com a dada positiva ja s'han donat 517 altes hospitalàries d'afectats pel coronavirus.

La Comunitat de Madrid continua sent el territori de l'Estat amb més casos, amb un total de 3.544, seguida de Catalunya. El País Basc registra 630 casos, Andalusia en té 437, Castella-la Manxa, 401 i la Rioja, 300. 

Aquestes són les xifres que ha donat el ministeri, on encara no estava actualitzada la dada de Catalunya:

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut