Espanya es classifica per als quarts de final del Mundial sub-20, amb un gol de Sergio García

La selecció espanyola ha aconseguit classificar-se per als quarts de final del Campionat del Món sub-20, en vèncer la selecció del Paraguai per 0-1. L'únic gol del partit ha estat de Sergio García, en el minut 65. Tot i el resultat, els homes d'Armando Ufarte podrien haver aconseguit el pas a quarts de manera més còmoda, ja que han tingut moltes ocasions. El rival serà la selecció del Canadà.

La selecció espanyola ha aconseguit passar a quarts en un partit en què el conjunt espanyol ha disposat d'ocasions més que suficients per poder-se classificar amb més comoditat. Els pupils d'Armando Ufarte han oblidat que, teòricament, tenien més experiència que els seus rivals, el seu tan esbombat ofici, i, fins i tot, el seu poder físic superior per llançar-se des del xiulet inicial cap a un triomf amb l'única arma que té l'equip espanyol: la visió lúdica del joc. Liderats pel mitja punta barcelonista Andrés Iniesta, que ha desplegat en l'arrencada del partit un autèntic manual sobre com jugar al primer toc entre línies, la selecció espanyola ha disposat de nombroses ocasions, suficients per sentenciar l'eliminatòria. L'únic gol del partit ha estat de Sergio García, en el minut 65.