Handbol

Espanya comença la segona fase amb una treballada victòria sobre Rússia (33-29)

La selecció espanyola d'handbol segueix invicta en el Mundial d'Alemanya després de guanyar Rússia en el primer partit de la segona fase. Els homes de Juan Carlos Pastor han patit més de l'habitual i no han pogut marxar amb claredat en el marcador. Amb aquest triomf, els espanyols afrontaran amb menys pressió i més confiança la resta d'enfrontaments contra Croàcia, Hongria, Dinamarca i la República Txeca.

En la primera part, amb el pivot Mikhail Chipurin com a jugador més destacat han creat molt problemes a la defensa espanyola. Però quan els vigents campions del món han començat a endurir la defensa, el resultat s'ha capgirat. Al descans s'ha arribat amb un ajustat 17-15 per als espanyols.

A la represa, Espanya ha premut l'accelerador i ha obtingut una màxima renda de cinc gols. Els russos han intentat aproximar-se i s'ha situat a només dos gols a falta de dos minuts per a l'acabament. En aquest moment, Juan Carlos Pastor ha demanat temps mort, ha calmat els ànims dels seus jugadors i aquests han tornat a ficar-se en el matx. Al final, 33-29 i demà dimarts Espanya jugarà contra Dinamarca.