Handbol

Espanya aconsegueix la segona victòria a l'Europeu d'handbol de Suïssa contra Eslovàquia

Segona victòria de la selecció espanyola d'handbol a l'Europeu de Suïssa. L'equip de Juan Carlos Pastor ha superat Eslovàquia per nou gols de diferència i ho té molt bé per passar a semifinals, ja que acaba primer del seu grup i en la segona fase els seus rivals seran Polònia, Ucraïna i Eslovènia. Espanya comença la segona fase com a segona de grup. El partit no ha tingut història i els espanyols ja guanyaven ben aviat per set gols, cosa que els ha permès limitar-se a administrar la diferència.

En un partit de tràmit, la selecció espanyola no ha tingut problemes per superar Eslovàquia, el cuer del seu grup, a l'Europeu de Suïssa. Juan Carlos Pastor ha reservat homes com Rolando Uríos o Íker Romero i ha donat minuts als jugadors menys habituals, com Rubén Garabaya, que ha estat el màxim golejador, amb 8 gols. El combinat espanyol sempre ha anat per davant en el marcador, i a la mitja part guanyava per 15 gols a 10. En la segona part, el relaxament d'Espanya ha fet que Eslovàquia s'acostés a només dos gols. En l'equip eslovac ha destacat l'actuació del jugador de l'Ademar de Lleó Stranovsky, també amb 8 gols. Tot i això, la selecció espanyola, que ha respost amb un parcial de 8-3, ha trencat el partit i ha demostrat que té un potencial molt superior als eslovacs. Amb la victòria, el combinat espanyol, vigent campió del món, passa a la segona fase com a primer de grup, en què s'enfrontarà amb Polònia, Ucraïna i Eslovènia.