L'estanquera de Tàrrega que ha venut el número 1714 de la Grossa de Cap d'Any.
L'estanquera de Tàrrega que ha venut el número 1714 de la Grossa de Cap d'Any.
Tàrrega

Esgotat el número 1714 de la Grossa de Cap d'Any abans de sortir a la venda a Tàrrega

Els 30 bitllets d'aquest número històric s'han venut fins i tot abans que arribessin físicament les butlletes. L'estanquera tenia una llarga llista de comandes i només n'ha pogut vendre als primers clients de la cua que s'ha format ja de bon matí.

RedaccióActualitzat

El número 1714, un dels més desitjats de la Grossa de Cap d'Any, s'ha esgotat abans de sortir a la venda, aquest 16 d'octubre. Un estanc de Tàrrega, l'estanc Farran, ha estat l'encarregat de distribuir els 30 bitllets de l'històric número.

El 01714 de la Grossa ha creat una gran expectació en aquest establiment que regenta Núria Santiveri i que des de primera hora del matí no ha parat de rebre clients de Tàrrega i rodalia per comprar el desitjat número. La majoria, però, han marxat decebuts perquè el número s'ha acabat en pocs minuts.

Abans d'obrir l'estanquera ja tenia una llarga llista de comandes de "clients habituals" que havien demanat el número que porta l'any de la caiguda de Barcelona a mans de les tropes borbòniques i, només els dos primers clients que esperaven a la porta des de primera hora del matí s'han acabat els bitllets.

Una d'aquestes poques afortunades ha estat la Caridad Barrera, que ha aconseguit el 01.714 perquè era la primera de la cua. Hi era des de dos quarts de nou del matí, segons ha explicat, perquè el seu fill l'ha trucat per demanar-li que anés aviat a fer cua.

Però on eren els bitllets? Doncs, quan s'han exhaurit encara ni havien arribat físicament.

Per als que se n'han quedat sense, però, cal dir que hi haurà una nova remesa amb aquest número que es posarà a la venda d'aquí a poc temps.

Els números de la Grossa de Cap d'Any es van distribuint per lots de manera aleatòria i a mesura que es va venent. Per això l'estanc Farran de Tàrrega es va assabentar tot just dimarts 15 a la nit que els havia tocat repartir aquest número històric.

 

 

Anar al contingut