La basílica de la Sagrada Família

Esgotades en 5 hores les entrades gratuïtes a la Sagrada Família per als barcelonins

El 3 d'agost es posaran a disposició les entrades per al mes de setembre

RedaccióActualitzat

S'han esgotat totes les entrades gratuïtes que s'havien posat a disposició dels veïns de Barcelona per poder visitar la Sagrada Família durant els mesos de juliol i agost. En menys de 5 hores s'han exhaurit les 37.750 entrades.


L'acció s'emmarca dins del context de la reobertura per fases de la Sagrada Família i la "voluntat de fer un homenatge" a la ciutadania de Barcelona.

La basílica es podrà visitar durant les tardes dels caps de setmana dels mesos de juliol i agost, amb aforament limitat i sense presència de turistes.

Els responsables de la Sagrada Família informen que cada mes oferiran al veïnat de Barcelona les entrades per als caps de setmana del mes següent fins a completar l'aforament del mes de desembre.

La Sagrada Família
La Sagrada Família


Es tracta del resultat de la iniciativa Hora Barcelona per als mesos de juliol i agost. El 3 d'agost es posaran a disposició del públic les entrades per al mes de setembre.

Les obres de la basílica no es reinicaran fins que es pugui tenir un nombre estable de visitants de pagament, i, per aquest motiu, la Junta Constructora del Temple ofereix als barcelonins les corresponents entrades per als caps de setmana del mes següent fins a completar l'aforament del mes de desembre.

 

 

ARXIVAT A:
Sagrada FamíliaCoronavirus
Anar al contingut