Nancy Crampton Brophy, en una fotografia del seu perfil de Facebook
Nancy Crampton Brophy, en una fotografia del seu perfil de Facebook

Escriu "Com assassinar el teu marit" i la detenen per matar el seu

La policia de Portland ha detingut l'escriptora Nancy Crampton Brophy dos mesos i mig després que van trobar mort a trets el marit

Actualitzat

"Com assassinar el teu marit" és una història de la saga d'intriga romàntica de la nord-americana Nancy Crampton Brophy. Tracta d'una dona que mata la parella i s'allibera de la condemna.

Ara és ella la que està acusada d'haver matat el seu home. La policia de Portland, a l'estat d'Oregon, als Estats Units, l'ha detinguda després que fa més de dos mesos el marit va ser trobat mort a trets a l'escola de cuina on donava classes.

Era el 2 de juny al matí. L'endemà ella va publicar un post al seu perfil de Facebook on comunicava la mort del marit, que qualificava del seu "millor amic" i es mostrava abatuda:

"Per als meus amics de Facebook i familiars, tinc notícies tristes. El meu marit i millor amic, el xef Dan Brophy, va ser assassinat ahir al matí. Per als més propers a mi que creuen que això val una trucada telefònica, tenen raó, però estic lluitant per donar-li sentit a tot en aquest moment.... Tot i que agraeixo totes les vostres mostres d'afecte, estic aclaparada. No em truqueu durant uns quants dies fins que estigui millor."

 


Segons el Whashington Post, "Com assassinar al teu marit", es va publicar en un blog que ja ha estat retirat. Nancy Crampton Brophy donava cinc motius per matar l'home: per problemes de diners; perquè és mentider i trampós; perquè t'has enamorat d'una altra persona; perquè és un abusador; o, perquè matar és la teva professió.

Nancy Crampton Brophy va estar casada 27 anys amb el seu marit. Ara està acusada d'haver-lo assassinat. Està per veure si, com en el seu relat de ficció, ella també s'allibera de la condemna, o no.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut