Cubelles

Escorcollen la casa de la detinguda per l'homicidi de l'agent de la Guàrdia Urbana

La inspecció ocular ha estat seguida de prop per la detinguda i el seu advocat durant tot el dia

RedaccióActualitzat

Segons ha pogut saber TV3, aquest diumenge, els Mossos d'Esquadra han escorcollat, durant tot el dia, la casa de la guàrdia urbana acusada de l'homicidi de la seva parella, el guàrdia urbà que van trobar cremat al maleter del seu cotxe el 4 de maig, prop del pantà de Foix.

El jutge que porta el cas ha ordenat el trasllat de l'acusada, Rosa P. V., de 33 anys, a la casa de la urbanització de Cubelles on vivia amb la víctima perquè estigui present en l'escorcoll

La càmera ha captat el moment en què la detinguda entrava, amagant-se sota un paraigua.

 

La inspecció ocular ha estat seguida de prop per la detinguda i el seu advocat durant tot el dia. La casa estava acordonada des de dissabte al migdia, quan van detenir la dona.

 

Hi ha un altre detingut pel cas: Alberto L., de 36 anys, agent de la mateixa unitat en què treballava ella. Havien estat parella en el passat, companys de patrulla a la Zona Franca i ara se suposa que tornaven a ser amants.

Els investigadors dels Mossos d'Esquadra han trobat una bona pista: els geolocalitzadors dels mòbils dels detinguts assenyalen la zona on es va trobar el vehicle del mort. Una prova que van estar a la pista forestal prop del pantà de Foix on es va trobar el cotxe cremat i el cos calcinat

Els detalls del cas

Dins el maleter del cotxe cremant, hi van trobar unes restes humanes. El bastidor del vehicle incendiat i una pròtesi van permetre identificar la víctima com a Pedro R. G., també agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona, que en aquell moment, estava apartat del cos per haver agredit suposadament un motorista que va estar a punt d'envestir-lo en un control de trànsit.

L'any 2008, Rosa P.V. va ser víctima de la difusió d'una foto de contingut sexual seva i va denunciar un superior del cos, que també va ser parella seva. Aquests fets estan pendents de judici perquè la vista es va suspendre dilluns. Fa pocs dies, l'advocat defensor de la detinguda va renunciar al cas perquè va considerar que havia tingut una actitud sospitosa quan va aparèixer el cadàver.

De seguida que va ser identificat el cos, els Mossos van interrogar Rosa P.V., que va dir que no sabia res de la víctima des de dos dies abans i va entrar en moltes contradiccions en la seva declaració. Els Mossos no van abandonar aquesta pista i van investigar els moviments dels dos detinguts les últimes setmanes fins que van poder relacionar-los amb el lloc del crim. 

Durant els pròxims dies, els dos detinguts, que estan en comissaries diferents, passaran a disposició judicial. La investigació haurà de determinar si la mort es va planificar i en quines circumstàncies es va produir. La declaració dels detinguts serà clau per aclarir els fets. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut