Mapa dels municipis on hi ha escorcolls al sud de França, a la regió de Migdia-Pirineus
Mapa dels municipis on hi ha escorcolls al sud de França, a la regió de Migdia-Pirineus
Montréjeau

Escorcollen diversos domicilis al sud de França per buscar pistes sobre els autors dels atemptats de París

La policia registra domicilis a Montréjeau, Artigat, Colomiers i Tolosa per buscar informació dels possibles còmplices dels autors dels atemptats

RedaccióActualitzat

Aquest dimecres al matí hi ha hagut una sèrie d'operacions policials al sud de França, a la regió de Tolosa, buscant pistes sobre els autors dels atemptats de París i possibles còmplices. S'han registrat diferents domicilis al poble de Montréjeau, a l'Alta Garona, a prop de la Vall d'Aran, i també al poblet d'Artigat, a l'Arieja. Aquí hi ha el domicili de l'anomenat "emir blanc", com és conegut Olivier Corel, un destacat jihadista.

També s'han fet registres a Colomiers i a Tolosa de Llenguadoc, al barri de la Reynerie, on la policia ja va actuar aquest dilluns. En aquest barri hi havia viscut Fabien Clain, un jihadista d'origen sirià que ha estat reconegut com la veu que va reivindicar els atemptats de divendres en nom d'Estat Islàmic. Clain va ser cofundador, juntament amb Corel, del grup salafista anomenat "cèl·lula d'Artigat", en què també hi havia Mohamed Merah, el terrorista francès d'origen algerià que el 2012 va matar 7 persones a Tolosa i rodalia.

Anar al contingut