Melissa Highsmith, de 51 anys, amb els seus pares (Facebook Sharon Rose Highsmith)

Es retroba amb els pares 50 anys després que la mainadera la segrestés amb només 21 mesos

Melissa Highsmith viva a Fort Worth, a Texas, quan la van segrestar l'any 1971

Redacció / AgènciesActualitzat

Melissa Highsmith no tenia ni dos anys quan la van segrestar en un apartament de Fort Worth, a Texas, els Estats Units. Segons la cadena de televisió WFAA, qui se la va endur era la seva mainadera.

Ara, 51 anys després, ha aconseguit retrobar-se amb la família. "És un miracle de Nadal", assegura davant les càmeres Alta Apantenco, la mare a qui li van segrestar la filla l'any 1971.

La petita tenia 21 mesos i la mare, Apantenco, 21 anys. Recorda com va passar anys de sentiment culpa i depressió després del segrest.

La família va continuar buscant la filla fins i tot dècades després, segons els mitjans locals. Una persistència que, finalment, ha donat els seus fruits.

Fa poc que la família va rebre una nota anònima en què els advertien que la nena, ara ja una dona, vivia als voltants de Charleston, a Carolina del Sud.

Després de confirmar la seva identitat mitjançant una prova d'ADN, la filla s'ha reunit amb la mare, el pare i dos dels seus quatre germans a Texas, tal com han explicat ells mateixos en una publicació a Facebook.

En el text remarquen que finalment ni la policia ni l'FBI han estat capaços de trobar la seva filla. A més, asseguren que així que van veure fotos de la dona, que tenia la mateixa marca de naixement que la petita, ja van saber que era ella.

Ara la família anima tothom a compartir amb ells aquesta alegria, però també demana que se'ls respecti la privacitat "mentre processen" aquesta "notícia emocionant".


Melissa es va criar amb el nom de Melanie i ha assegurat que va patir una situació "abusiva", va fugir de casa als 15 anys i vivia al carrer.

La primera vegada que va saber que l'havien donat per desapareguda va ser quan un familiar es va posar en contacte amb ella per Facebook amb un missatge que es va pensar que era una estafa.

Tot i la descoberta, no està clar que la mainadera encara hagi de fer front a les conseqüències legals del segrest. Segons The Guardian, el delicte va prescriure 20 anys després del 18è aniversari de Highsmith.

 

ARXIVAT A:
Família Estats Units
Anar al contingut