Hoquei patins

Es presenten l'OK Lliga masculina i femenina a Igualada

El campionat masculí, que s'estendrà fins al juny, presenta dues novetats: passarà a tenir 14 equips, en comptes de 16, i tindrà un play-off per decidir els campions

Actualitzat

L'OK Lliga començarà la setmana que ve, tant la competició masculina com la femenina. Igualada acollirà, aquest cap de setmana, la Supercopa d'hoquei patins, i per això ha estat la ciutat escollida per presentar la lliga.

La competició masculina, que s'estendrà fins al juny, presenta dues novetats.  D'una banda, que passa a tenir 14 equips, en comptes de 16. I de l'altra, que la lliga tindrà un play-off per decidir el campió: s'hi classificaran directament els 6 primers. Les altres dues places se les jugaran entre els llocs 7 i 10 de la taula i també es disputarà un play-out pel descens.

A la competició femenina, el Gijón -actual Telecable- haurà de fer front a eterns rivals com el Voltregà o el Manlleu, mentre que a la masculina, Barça i Liceo són els màxims favorits al títol. Precisament, gallecs i blaugranes s'enfrontaran en la primera jornada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut