Dos nens de l'escola Àngel Guimerà de Balaguer mostrant la tauleta amb l'app que fomenta el coneixement i consum de la fruita (ACN)
Dos nens de l'escola Àngel Guimerà de Balaguer mostrant la tauleta amb l'app que fomenta el coneixement i consum de la fruita (ACN)
Balaguer

Es presenta a Balaguer una APP interactiva que apropa els hàbits saludables als alumnes catalans

ACN Balaguer.-Els alumnes de l'escola Àngel Guimerà de Balaguer han analitzat aquest dijous a través d'una APP interactiva els seus hàbits saludables. L'APP és l'última novetat incorporada dins el Pla de consum de fruites i verdures promogut per la Generalitat des del 2009 i en el qual hi participen prop de 300.000 alumnes catalans aquest curs. La nova APP forma part del taller 'Jo i la fruita' organitzat per Afrucat en el qual hi participaran uns 2.000 alumnes de 43 centres educatius catalans. La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, ha destacat que es tracta d'un programa pioner a l'Estat que compta amb la col·laboració del sector i que té com a objectiu que els alumnes coneguin millor quins són els seus hàbits i s'autoavaluïn. El taller 'Jo i la fruita' compta amb una segona part que es desenvolupa en una cúpula on es projecta un audiovisual sobre el recorregut de la fruita des del camp fins que arriba a casa.

Actualitzat
Anar al contingut