La casa de "Sex education" és en un terreny d'1,8 hectàrees (Knight Frank)

Es posa a la venda la casa d'Otis i Jean a la sèrie "Sex education"

Es tracta d'un antic refugi de pesca de disseny escandinau a Symonds Yat, renovat l'any 2002, que es ven per més d'1,7 milions d'euros

RedaccióActualitzat

Encara que no se sàpiga res de Symonds Yat, al comtat de Herefordshire, molts espectadors de Netflix han vist la gran casa d'estil nòrdic que ara surt a la venda en aquesta vila britànica, amb vistes al riu Wye. És la casa on viuen la sexòloga Jean Milburn, interpretada per Gillian Anderson, i el seu fill Otis, interpretat per Asa Butterfield, a l'exitosa sèrie "Sex education". És allà on es fan les sessions de teràpia i mare i fill tenen converses més o menys incòmodes.

Otis i la seva mare al sofà de casa, a la sèrie 'Sex Education'
Otis i la seva mare al sofà de casa, a la sèrie "Sex education" (Netflix)

La casa es va construir l'any 1912 i es feia servir com a refugi per a la pesca del salmó. El propietari actual hi va fer una renovació completa l'any 2002 amb un ambient "encantador, càlid, acollidor i còmode", segons la descripció de l'agència immobiliària Knight Frank de Bristol, que l'ofereix per 1,5 milions de lliures, més d'1,7 milions d'euros.

tres sales d'estar, cinc dormitoris i tres banys distribuïts en tres plantes. El dormitori principal es troba a la part superior i ocupa tota la planta.

Un dels salons de la casa de Symonds Yat
Un dels salons de la casa de Symonds Yat (Knight Frank)

Entre els atractius que s'hi destaquen, hi ha els terres de fusta i pedra, cinc estufes de llenya i banys i dutxes de disseny contemporani, així com qüestions més pràctiques com les canonades i el cablejat renovats, a més del sostre.

El xalet es troba en un terreny d'1,8 hectàrees, "un bosc dens que és un refugi per a la vida salvatge". A la part de dalt hi ha una antiga capella, que també està en venda.

Abans de posar-se a la venda, la casa ja es llogava per dies, amb capacitat per a deu persones.

 

 

 

ARXIVAT A:
Mercat immobiliariSèries
Anar al contingut