La casa de "Sex education" és en un terreny d'1,8 hectàrees (Knight Frank)

Es posa a la venda la casa d'Otis i Jean a la sèrie "Sex education"

Es tracta d'un antic refugi de pesca de disseny escandinau a Symonds Yat, renovat l'any 2002, que es ven per més d'1,7 milions d'euros
Redacció Actualitzat
TEMA:
Sèries

Encara que no se sàpiga res de Symonds Yat, al comtat de Herefordshire, molts espectadors de Netflix han vist la gran casa d'estil nòrdic que ara surt a la venda en aquesta vila britànica, amb vistes al riu Wye. És la casa on viuen la sexòloga Jean Milburn, interpretada per Gillian Anderson, i el seu fill Otis, interpretat per Asa Butterfield, a l'exitosa sèrie "Sex education". És allà on es fan les sessions de teràpia i mare i fill tenen converses més o menys incòmodes.

Otis i la seva mare al sofà de casa, a la sèrie "Sex education" (Netflix)

La casa es va construir l'any 1912 i es feia servir com a refugi per a la pesca del salmó. El propietari actual hi va fer una renovació completa l'any 2002 amb un ambient "encantador, càlid, acollidor i còmode", segons la descripció de l'agència immobiliària Knight Frank de Bristol, que l'ofereix per 1,5 milions de lliures, més d'1,7 milions d'euros.

tres sales d'estar, cinc dormitoris i tres banys distribuïts en tres plantes. El dormitori principal es troba a la part superior i ocupa tota la planta.

Un dels salons de la casa de Symonds Yat (Knight Frank)

Entre els atractius que s'hi destaquen, hi ha els terres de fusta i pedra, cinc estufes de llenya i banys i dutxes de disseny contemporani, així com qüestions més pràctiques com les canonades i el cablejat renovats, a més del sostre.

El xalet es troba en un terreny d'1,8 hectàrees, "un bosc dens que és un refugi per a la vida salvatge". A la part de dalt hi ha una antiga capella, que també està en venda.

Abans de posar-se a la venda, la casa ja es llogava per dies, amb capacitat per a deu persones.

 

 

 

ARXIVAT A:
Mercat immobiliari Sèries
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut