Un grup de 52 persones treballant en la reparació d'una vorera d'uns 200 metres
Un grup de 52 persones treballant en la reparació d'una vorera d'uns 200 metres
Granada

Es fa viral un vídeo que mostra 52 obrers fent 200 metres de vorera a Granada

L'Ajuntament ha explicat que es tracta d'un desajust puntual

RedaccióActualitzat

Un conductor grava un grup de 52 persones treballant en la reparació d'una vorera d'uns 200 metres. El vídeo s'ha fet viral els darrers dies i vol denunciar el malbaratament de diner públic de l'Ajuntament de Granada.

Es tracta de la reparació del Camino de Alfacar, i, segons informa el diari local "Ideal", el projecte es fa amb el finançament del Programa de Foment del Treball Agrari, que ha substituït l'antic PER, amb un pressupost de 798.656 €.

En la gravació podem veure com els autors del vídeo denuncien que es "necessiten dues persones per aguantar una banderola" i asseguren que és "una vergonya com es gasten els diners".

 

El regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Granada, Miguel Ángel Fernández, en declaracions a l'"Ideal", reconeix que hi ha "desajustos puntuals en què no hi ha prou feina per a tothom" i subratlla la difícil tasca que ha de fer la direcció tècnica per administrar amb la màxima eficiència tots els treballadors.

Aquestes imatges posen de nou en qüestió el PER. El regidor recorda que "estem davant d'un programa de solidaritat amb els aturats agraris i molts dels beneficiaris formen part de col·lectius amb necessitats especials, com famílies monoparentals o persones més grans de 45 anys, que només tenen l'oportunitat de treballar gràcies al PER i que així poden viure tot l'any".

Fernández nega el malbaratament i assegura que "Granada n'és la gran beneficiària, ja que es tracta d'una actuació que reverteix en la ciutat".

ARXIVAT A:
Viral
Anar al contingut