Imatge d'una clau penjant d'un pany
Retingut a casa seva
Girona

Es doblen les denúncies a agències immobiliàries irregulars a la ciutat de Girona

Des del Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària de Girona s'adverteix de les ofertes falses que circulen per internet. A més, es recomana que no es facin pagaments al comptat.

RedaccióActualitzat
Els agents de la propietat immobiliària de Girona han doblat el nombre de denúncies cap a les agències irregulars de venda d'habitatges. Des de la delegació s'adverteix d'algunes de les ofertes que circulen per internet sobre pisos de luxe a preus baixos, els quals la majoria de vegades no existeixen.

El president del Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària de Girona, Ramon Corominas, ha recomanat que no es facin pagaments a compte i menys si són a l'estranger. A més, estima que un 30% de les agències que treballen a la ciutat no estan regulades. Segons explica, unes 34 agències immobiliàries han fet cas omís dels avisos enviats però a partir d'ara serà l'Agència Catalana de Consum qui s'encarregui de fer les diligències oportunes.

Corominas reconeix una lleu pujada en la venda de pisos per evitar l'increment de l'IVA del 2013, però assegura que és un fet puntual. Es calcula que de moment hi ha uns 15.000 habitatges nous per vendre a la demarcació de Girona.





Anar al contingut