Roma

Ernest Benach diu que els blocs electorals no tenen sentit

El president del Parlament, Ernest Benach, reconeix que la fórmula dels blocs electorals no té sentit i apunta que això és conseqüència d'una mala aplicació de l'esperit de la llei de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Benach ho ha dit a Roma, en una entrevista a "Els matins" de TV3.

Actualitzat
Per Ernest Benach, els blocs electorals són "un error i no tenen sentit".  A més, afegeix que "no hi ha cap lloc on es faci servir aquesta fórmula".

El president del Parlament també ha assenyalat que són conseqüència d'una mala aplicació de l'esperit de la llei de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, "que era únic i que pretenia uns mitjans de comunicació independents, potents i que poguessin treballar amb plena llibertat". Benach entén que "els partits polítics no som conscients que aquesta era una eina de país molt potent i que no la deixem desenvolupar com caldria".

Benach a Roma

Ernest Benach ho ha dit a Roma, en una entrevista a "Els matins" de TV3, hores abans d'assistir a la final de la Champions.
Anar al contingut