Natació

Erika Villaécija, setena en els deu quilòmetres en aigües obertes

Erika Villécija ha aconseguit una meritòria setena plaça en els 10 km en aigües obertes. La nedadora barcelonina, amb un temps d'1 hora, 56 minuts i 14 segons, s'ha quedat a tan sols vuit segons de la campiona, l'holandesa Sharon van Rowendaal.

Actualitzat

Erika Villécija ha aconseguit una meritòria setena plaça en els 10 km en aigües obertes. La nedadora barcelonina, amb un temps d'1 hora, 56 minuts i 14 segons, s'ha quedat a tan sols vuit segons de la campiona, l'holandesa Sharon van Rowendaal. El podi de la prova l'han completat l'hongaresa Eva Risztov, segona, i la italiana Aurora Ponsele, que ha estat bronze. A més de Villaécija, a la cursa hi competien dues nedadores espanyoles més. Margarita Domínguez Cabezas ha estat divuitena, i Luisa Mar Morales Gil ha acabat vintena.

Pel que fa a la competició masculina d'aigües obertes en la prova de 5 km, destacar el bon paper del català Antonio Arroyo que ha aconseguit la setzena posició a 2 minuts i 39 segons del britànic Daniel Fogg, que ha aconseguit la medalla d'or.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut