Lliga Femenina

Erika da Souza debuta a l'UB Barça amb una victòria contra el Puig d'en Valls (75-55)

L'UB Barça ha derrotat el Puig d'en Valls d'Eivissa per 75 a 55, el dia del debut de la brasilera Erika da Souza. L'última incorporació de l'equip de Carme Lluveras, que ha vingut per substituir la nord-americana Adrian Williams, ha debutat amb 9 punts i 9 rebots, set dels quals defensius.

Erika De Souza, la nova incorporació de l'UB Barça, s'ha estrenat amb victòria davant del Puig d'en Valls. La pivot brasilera, que ha fet 9 punts i ha agafat 9 rebots, 7 en defensa, ha entrat a l'equip per substituir la nord-americana Adrian Williams. Les jugadores de Carme Lluveras han guanyat de vint punts el Puig d'en Valls (75-55), en un partit molt còmode abans de l'important partit de dimecres de Copa d'Europa. Congraves ha donat l'ensurt quan, al tercer quart, ha caigut abatuda al terra per un mal gest al genoll. Tot i que la jugadora irlandesa no ha pogut abandonar la pista pel seu propi peu, no se li ha diagnosticat cap lesió. Encara hi ha hagut temps per un altre accident. Mar Rovira ha rebut un cop i ha marxat al vestidor amb el nas sagnant. Al final, victòria àmplia que dóna més seguretat a les jugadores blaugrana per al partit de dimecres a França. L'altre equip català de la Lliga femenina, el Cadí La Seu, ha perdut clarament a casa contra el totpoderós Ros Casares valencià per 68 a 104.