Motor

Eric Aubijoux mor d'una aturada cardíaca durant la penúltima etapa del Dakar

El Ral·li Dakar 2007 s'ha cobrat una segona víctima mortal. El pilot francès Eric Aubijoux, de 42 anys, ha mort víctima d'una aturada cardíaca en el tram d'enllaç de la penúltima etapa. Aubijoux és el segon participant mort després del sud-africà Elmer Symonds, que va morir durant la quarta etapa després d'una caiguda. En el pla esportiu, Carlos Sainz ha guanyat la penúltima etapa, la cinquena del madrileny enguany. En motos, el vencedor d'etapa ha estat el brasiler Jean de Azevedo.

Actualitzat

El pilot francès Eric Aubijoux, de 42 anys, ha mort víctima d'una aturada cardíaca en el tram d'enllaç de la penúltima etapa del Ral·li Dakar, entre les ciutats senegaleses de Tambacunda i Dakar, segons ha informat l'organització de la prova africana. Aubijoux és la segona víctima mortal d'aquesta edició del Dakar, després de la mort, el passat dia 9, del sud-africà Elmer Symonds, que va caure durant la quarta etapa. El pilot francès augmenta la llegenda negra d'aquesta competició i es converteix en la víctima mortal número 51 en la història del ral·li.

Sainz i De Azevedo, guanyadors de la penúltima etapa

En l'aspecte esportiu, el brasiler Jean de Azevedo s'ha imposat en la penúltima etapa del Dakar en la categoria de motos, que arriba fins a la capital senegalesa, i ha aconseguit la seva segona victòria en la prova africana. L'únic brasiler capaç de guanyar una etapa del Dakar ha superat en més de cinc minuts el letó Janis Vinters i el nord-americà Chris Blais. El líder de la prova, el francès Cyril Despres, ha acabat quart a l'etapa i manté la primera posició de la classificació general amb un avantatge de més de mitja hora sobre el seu compatriota i company d'equip David Casteu.

Tot i això, la jornada està marcada per l'abandó de Marc Coma, que continua esperant l'hora de ser evacuat cap a Barcelona per recuperar-se de les lesions cervicals que es va fer a la caiguda de divendres i que li han impedit guanyar la prova per segon any consecutiu.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut