"Era la meva amiga": les primeres paraules d'Alec Baldwin després de l'accident
L'actor Alec Baldwin, fotografiat en una gala benèfica, l'any 2017 (Shannon Stapleton / Reuters)

"Era la meva amiga": les primeres paraules d'Alec Baldwin després de l'accident

Fart de la persecució dels paparazzis, l'actor s'ha parat per respondre unes preguntes, però no ha parlat de la investigació "per ordre del xèrif"

Actualitzat

Des que es va produir l'accident que va acabar amb la vida de la directora de fotografia Halyna Hutchins, l'actor Alec Baldwin ha intentat allunyar-se de l'atenció mediàtica en un petit poble de Vermont.

Però els paparazzis l'han localitzat, i la tranquil·litat de Baldwin -ja prou alterada després del succeït durant el rodatge de "Rust"- s'ha vist encara més alterada.

Per posar fi a la persecució dels periodistes, Baldwin ha decidit parar-se i respondre les preguntes acompanyat de la seva dona, amb l'esperança d'acabar amb la persecució: "Aquí em teniu, què voleu saber?"

Baldwin no ha comentat cap aspecte de l'accident, ja que no té el permís del xèrif de Santa Fe per fer-ho, en tractar-se d'una investigació que encara s'està duent a terme.

Sobre Hutchins, Baldwin ha dit que era la seva "amiga" i que la dinàmica del rodatge, juntament amb el director Joe Souza -que va resultar ferit en l'accident- era molt positiva.

L'actor ha explicat que està en contacte amb la família de la cinematògrafa morta, i també amb la policia, amb qui parla "cada dia".

Baldwin ha advocat per un canvi en la reglamentació de l'ús d'armes en els sets de rodatge: "Heu de comprendre que jo no soc un expert en aquest camp, però tot el que sigui protegir la seguretat de les persones en els rodatges, hi estic totalment a favor".

"A vegades hi ha accidents durant els rodatges, però res semblant a això. És un episodi entre un trilió"

Abans de demanar als paparazzis que el deixessin en pau després de parlar-hi, Baldwin ha reconegut tenir "dubtes" que el rodatge de la pel·lícula "Rust" tiri endavant.

 

ARXIVAT A:
CinemaEstats Units
Anar al contingut