Sant Julià de Ramis

Enxampen un conductor begut, drogat, sense carnet i amb 35 kg de marihuana al maleter

El detingut, que van enxampar en un control a Sant Julià de Ramis i ja ha ingressat a presó, també duia un adhesiu de la ITV que corresponia a un altre vehicle

Redacció/ACNActualitzat

El jutjat ha enviat a presó un conductor a qui els Mossos d'Esquadra van atrapar begut, drogat, sense carnet i que portava 35 quilos de marihuana al maleter.

La policia el va aturar dilluns durant un control que havien muntat a la sortida de Girona Nord de l'autopista AP-7, al terme de Sant Julià de Ramis. Els agents van sentir una pudor forta i van trobar cinc bosses d'escombraries amb cabdells de marihuana al maleter.

Com que també presentava símptomes d'anar begut, li van fer la prova d'alcoholèmia a l'home, que va donar una taxa de 0,79 mg/l d'aire expirat, una taxa que es considera penal. I en el test de drogues va donar positiu en cànnabis i cocaïna.

El detingut, que té 34 anys i era l'únic ocupant del vehicle, conduïa sense carnet i també duia l'adhesiu la ITV al cotxe que era d'un altre vehicle.

Els Mossos li atribueixen delictes contra la salut pública, contra la seguretat viària, una denúncia per no tenir la ITV en vigor i un possible càrrec per falsedat documental.

El detingut, que té antecedents, va passar aquest dimarts a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que va dictar presó provisional.

 

ARXIVAT A:
PolicialDroguesMarihuana
Anar al contingut