Imatges dels dos vehicles circulant molt per sobre de la velocitat permesa (Mossos)

Enxampen dos conductors que circulaven per l'AP-7 a 246 i 214 km/h a Cambrils i Reus

Els 246 quilòmetres per hora és una de les velocitats més altes que un radar dels Mossos d'Esquadra ha registrat mai a Catalunya

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos conductors per circular a 214 i 246 quilòmetres hora per l'AP-7 al Baix Camp. Han estat detinguts com a presumptes autors d'un delicte contra la seguretat del trànsit. Es tracta de dos homes de 25 i 50 anys amb domicili a França i Itàlia, respectivament.

Primer, han enxampat el conductor de 25 anys circulant a 246 quilòmetres per hora a l'AP-7 en sentit Barcelona, a l'altura de Cambrils, quan passaven les dotze de la nit. Un cop identificat el conductor i els seus acompanyants, els agents l'han detingut per circular a més del doble de la velocitat permesa, 120 quilòmetres per hora. Es tracta d'una de les velocitats més altes que un radar dels Mossos d'Esquadra ha registrat mai a Catalunya.

Aquest divendres al matí, els Mossos han caçat el segon conductor "fittipaldi" en un altre control també situat a l'AP-7, però en aquest cas al terme municipal de Reus. El vehicle circulava a 214 quilòmetres per hora en sentit sud. Els Mossos han parat el vehicle a Tortosa i, un cop identificat, també han detingut el conductor.

En aquest mateix control i només un parell de minuts abans, els Mossos havien detectat un altre vehicle que circulava també en sentit sud a 208 km/h. En aquest cas, però, els agents han denunciat administrativament el conductor.

 

Tots tres casos s'han detectat en el marc de la campanya intensiva de velocitat que ha començat aquesta setmana al Camp de Tarragona. Es tracta d'una campanya dels Mossos d'Esquadra i les policies locals de trànsit de tot Catalunya, coordinada pel Servei Català de Trànsit (SCT).

 

 

ARXIVAT A:
TrànsitMossos d'Esquadra
Anar al contingut