Els Mossos han decomissat 60 quilos d'haixix a Martorell (Mossos d'Esquadra)

Enxampats amb 60 quilos d'haixix amagats en una furgoneta a Martorell

La policia catalana deté quatre persones que ja han ingressat a la presó

AgènciesActualitzat

Quatre homes han ingressat a la presó després d'una operació dels Mossos d'Esquadra contra el tràfic de drogues a Martorell (Baix Llobregat), en la qual es van decomissar 60 quilos d'haixix que tindrien un preu al mercat il·lícit de 330.000 euros.

Segons informa aquest dilluns la policia catalana en un comunicat, els detinguts en aquesta operació, que ocultaven la droga entre unes fustes a l'interior d'una furgoneta, tenen entre 27 i 44 anys i tots són veïns d'aquesta localitat barcelonina.

L'operació dels Mossos va tenir lloc el dimecres 2 de desembre, quan una patrulla de paisà de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell va observar com un individu circulava per l'interior d'un pàrquing públic d'aquesta població en una actitud d'espera i sense arribar a estacionar el vehicle a cap plaça, malgrat que n'hi havia diverses de lliures.

Finalment va aparcar el cotxe, va mantenir una llarga conversa amb el seu telèfon mòbil i, poc després, va arribar una furgoneta conduïda per un home que va ser reconegut pels agents de la policia catalana a causa dels seus antecedents per tràfic de drogues.

Llavors, els dos homes es van dirigir amb els seus vehicles fins a un punt d'aquest pàrquing públic on els esperava aparcada una tercera furgoneta, que va estacionar a molt poca distància per poder facilitar el trasllat de la mercaderia i limitar el camp visual de les seves activitats il·lícites.

Tot seguit, els investigadors van veure com quatre homes obrien les portes laterals dels vehicles i introduïen en un altre tres paquets.

L'haixix estava amagat entre una pila de làmines de fusta foradades (Mossos d'Esquadra)

Davant l'evidència que s'estava cometent un acte il·lícit, els agents es van identificar i van procedir a registrar els sospitosos i, durant el registre, van decomissar 60 quilos d'haixix i 3.500 euros en efectiu.

Els quatre homes van ser detinguts acusats d'un delicte contra la salut pública i, després de passar a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Martorell, el jutge en va decretar l'ingrés a la presó.

ARXIVAT A:
DroguesMarihuanaNarcotràfic
Anar al contingut