L'home va argumentar que sobrepassava la velocitat límit perquè feia tard a la cita per vacunar-se de Covid (Gendarmerie du Bas-Rhin)
L'home va argumentar que sobrepassava la velocitat límit perquè feia tard a la cita per vacunar-se de Covid (Gendarmerie du Bas-Rhin)

Enxampat un conductor de 88 anys a 191 km/h a França perquè "feia tard a la vacuna"

L'excusa de l'ancià per conduir més de 80 km/h per sobre del límit establert no va convèncer els agents, que li han retingut el carnet per sis mesos i li han immobilitzat el vehicle

Actualitzat

La Gendarmeria francesa ha detingut un home de 88 anys a qui van enxampar conduint a 191 km/h per una carretera rural amb la velocitat limitada a 110 km/h.

La brigada motoritzada d'Estrasburg el va detenir en una carretera propera a la localitat de Bischoffsheim, al nord-est de França, després de perseguir-lo durant quilòmetres.

Segons va explicar l'home als agents quan el van poder aturar, la raó per la qual es va saltar tots els límits de velocitat era que arribava tard a la cita per vacunar-se de la Covid.

 

 

Als agents no els va commoure la justificació sanitària de l'ancià i van procedir a retenir-li el carnet de conduir per un període de sis mesos i a immobilitzar el vehicle. A més, s'haurà de presentar davant el jutjat per saber quina sanció li imposen.

Segons publica la policia del Baix Rin al seu compte de Facebook, cal respectar les limitacions de velocitat "fins i tot quan es tenen més de 60 anys de carnet de conduir".

França, que aquest divendres ha superat la xifra de 86.000 morts per coronavirus, ja fa setmanes que ha començat a vacunar la població de més de 75 anys, entre els quals hi ha el protagonista d'aquesta història.

 

 

 

ARXIVAT A:
Covid-19TrànsitCoronavirus
Anar al contingut