Enxampat eludint radars de velocitat amb la matrícula falsificada amb cinta adhesiva
En aquesta fotografia dels Mossos d'Esquadra es pot apreciar el canvi a la matrícula

Enxampat eludint radars de velocitat amb la matrícula falsificada amb cinta adhesiva

El frau es va descobrir quan un conductor va rebre una multa per excés de velocitat per un cotxe que no era el seu, però que tenia la mateixa matrícula

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un home de 56 anys, veí de la Llagosta, al Vallès Oriental, per haver modificat la placa de matrícula posterior del seu vehicle amb l'objectiu d'eludir els controls de velocitat i policials.

Tot va començar quan un conductor de Palma, a Mallorca, va rebre una denúncia de velocitat per un cotxe que no era el seu. Ell tenia un Toyota Yaris i la infracció l'havia comès el conductor d'un Nissan Qashqai.

Els Mossos ho van saber quan el Servei Català de Trànsit va rebre un escrit d'al·legacions en què el titular del Toyota, que tenia una matrícula acabada en JMS, declarava que havia rebut una denúncia per excés de velocitat, però que el model del vehicle no era el seu.

Els investigadors van confirmar que el vehicle registrat pel tacòmetre era un Nissan Qashqai i que la seva placa de matrícula acabava en JMS. Aleshores, fent combinacions alfanumèriques i verificant vehicles matriculats que coincidien amb la marca i el model del cotxe fotografiat, van acabar trobant, a la Llagosta, un Nissan Qashqai amb matrícula acabada en JVS.

 

 

Va ser llavors quan es van adonar que la placa de matrícula posterior havia estat alterada: el propietari hi havia enganxat tires adhesives de color negre per convertir la lletra V en una M.

L'infractor, pendent de passar a disposició judicial, s'exposa a una pena de presó de sis mesos a tres anys.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut