Moment en què les dues dones arriben al punt de vacunació (Reuters)

Enxampades fent-se passar per dones grans per colar-se en la vacunació de la Covid

Els fets han passat als Estats Units, quan les dones intentaven posar-se la segona dosi de la vacuna disfressades

RedaccióActualitzat

La policia d'Orlando, als Estats Units, ha enxampat dues dones, de 34 i 44 anys, disfressades de dones grans, quan intentaven posar-se la segona dosi de la vacuna anti-Covid. Totes dues van arribar al lloc de vacunació en cotxe, i anaven amb barret, guants i ulleres.

Els sanitaris ho van detectar perquè les dates de naixement que havien donat per a la cita no coincidien amb les de la documentació. Una escena surrealista que ha acabat amb una amonestació, però per la qual no s'han emprès accions legals.

 

"Aquest avís és només per una infracció. Us detindrem si no us en aneu o si torneu en qualsevol moment més endavant. És ridícul que ara sigueu aqui", els diu un policia. 

La llista de casos de picaresca per rebre la vacuna de la Covid davant l'escassetat de dosis a nivell mundial és llarga, des de polítics i membres de l'Església, per exemple, fins a ciutadans que ha arribat a protagonitzar situacions com aquesta.

 

 

Els agents van poder comprovar que les dues dones ja havien rebut la primera dosi de la vacuna quan no els tocava. No se sap si ho devien aconseguir utilitzant el mateix mètode d'aquest intent frustrat.

 

 

ARXIVAT A:
VacunesCoronavirus Covid-19
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut