Madrid

Enuig de De Cospedal en veure que Wert li pren el protagonisme en la presentació de l'Any Greco

Ha estat en l'acte de presentació de l'Any Greco. Les imatges mostren l'intent de la número 2 del PP d'aixecar-se abans que Wert, malgrat que el ministre ja l'havien anunciat, i la seva reacció gairebé irada quan el titular de Cultura, amb un somriure als llavis, l'atura amb un gest i se'n va cap al cobejat faristol.

RedaccióActualitzat
El Greco, pintor de qui es commemora el quart centenari de la mort aquest 2014, ha vist com el focus de l'acte inaugural d'aquest esdeveniment cultural se'l quedava, tot i que segurament sense voler-ho, la número 2 del PP i presidenta de Castella-la Manxa. I és que les càmeres li han jugat una mala passada a De Cospedal en captar el seu malestar evident, per no dir cabreig, pel fet que el presentador de l'acte donés pas al discurs del ministre d'Educació i Cultura, José Ignacio Wert, abans que al seu.

Les imatges mostren l'intent de De Cospedal d'aixecar-se abans que Wert, malgrat que el ministre ja l'havien anunciat, i la seva reacció gairebé irada quan el titular de Cultura, amb un somriure als llavis, l'atura amb un gest i se'n va cap al cobejat faristol.

Anècdotes a banda, el Museu del Prado, qui acull més obres  del genial pintor, ha estat també l'escenari on s'ha presentat l'esdeveniment. Serà aquest museu el que, al juny, mostrarà "El Greco i la pintura moderna", una gran exposició sobre la importància d'aquest artista i com se'l va redescobrir els segles XIX i XX.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut