Arbúcies

Entrades exhaurides a la cinquena edició del PopArb

El festival PopArb, que aquest cap de setmana ha omplert la població d'Arbúcies, a la Selva, ha viscut aquest dissabte la seva segona i última jornada. Les entrades per als dos dies que ha durat s'han exhaurit. Els caps de cartell d'aquest dissabte han estat grups com Manel i Mazoni, i personatge polifacètic com Miqui Puig. Els habituals del festival asseguren que aquesta ha estat l'edició més multitudinària de les cinc que ha celebrat la mostra musical.

Actualitzat
Les actuacions de grups com els barcelonins Manel, els bisbalencs Mazoni o el mediàtic Miqui Puig i el seu Conjunto Electrónico han estat els plats forts d'aquest dissabte.

A partir de la mitjanit, els discjòqueis Delafé i Milkyway han tancat la cinquena edició i la de més èxit del PopArb.

En aquesta ocasió, només s'han posat a la venda 2.000 entrades per a cada dia, i s'han ubicat escenaris en diferents espais del poble. Segons l'alcalde, la intenció és que els assistents interrelacionin amb el poble i no es converteixi en un "festival massiu".

Aquest divendres, els protagonistes musicals del festival van ser noms com Joan Miquel Oliver, Love of Lesbian, Oliva Trencada, Phill Musical o Ultraplayback.

Anar al contingut