Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Barcelona

Entra en vigor la polèmica ordenança del civisme de l'Ajuntament de Barcelona

Avui entra en vigor a Barcelona la polèmica ordenança del civisme. S'aplicarà amb severitat i rigor, segons anuncia l'equip de govern i ICV, que hi va votar en contra, diu que l'acatarà, donant per tancada la crisi oberta amb el grup majoritari del PSC arran dels seu vot en contra.

Actualitzat
L'ordenança de mesures per fomentar i garantir la convivència a l'espai públic de Barcelona estableix, entre altres coses, sancions de fins a 3.000 euros per pintades, grafits, apostes, mendicitat realitzada amb menors o manteniment de relacions sexuals. El fet de beure al carrer en envàs de llauna o vidre està penalitzat amb fins a 1.500 euros, comprar o vendre al "top manta" contempla multes de 500 euros i orinar al carrer pot ser sancionat amb 300 euros. La normativa també contempla la possibilitat de substituir les multes per treballs alternatius per a la comunitat i advoca també per la mediació de conflictes. Perquè l'ordenança es pugui aplicar amb rigor, l'Ajuntament ha creat la Unitat Administrativa encarregada d'imposar i cobrar les multes i indemnitzar les víctimes.

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut