Barcelona

Entra en funcionament la zona per a gossos de la platja de Llevant de Barcelona

Són 1.250 metres quadrats delimitats per un tancat de fusta

RedaccióActualitzat
L'àrea per a gossos de la platja de Llevant de Barcelona s'ha posat en marxa aquest dimarts, com a prova pilot, i es mantindrà fins al 25 de setembre. Són 1.250 metres quadrats delimitats per un tancat de fusta. A l'espai també s'hi ha instal·lat dues dutxes per a persones i una altra especial per a gossos, i senyalització i mobiliari com un abeurador, dos urinaris i dues papereres.
L'Ajuntament recorda que només els gossos degudament identificats poden accedir a l'espai, que té una capacitat limitada i dos informadors mediambientals d'atenció als usuaris i repartiran bosses.

A la platja per a gossos està previst fer-hi un tractament de neteja específic per mantenir l'espai amb les màximes condicions d'higiene, amb neteja manual al matí i la tarda, i amb tamisat mecànic de la sorra amb tractor a la nit.
El decret de la prova pilot, que ha despertat rebuig entre els veïns, va ser aprovat el 21 de juny, i el dia 27 van començar les tasques per adequar l'espai, que acabaran al llarg d'aquesta setmana, per la qual cosa, de manera provisional, s'accedirà a l'espai per una porta lateral fins que s'acabi la instal·lació.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut