Entra en funcionament la T-familiar, la targeta multipersonal de transport públic

Aquesta targeta és de 8 viatges, val 10 euros i té una durada de 30 dies consecutius

RedaccióActualitzat

Aquest 1 de març  ha entrat en funcionament la T-familiar, la targeta multipersonal del transport públic de l'ATM que permet fer 8 viatges durant 30 dies consecutius, a partir de la primera validació.

La T-familiar és l'última novetat de l'actual política tarifària i de títols aprovats per l'ATM de Barcelona, i ha sorgit després de les múltiples crítiques, especialment a les xarxes socials, per la desaparició de la T-10, que també permetia viatges multipersonals. Aquesta targeta està pensada per a famílies o petits grups.

Sobretot serà útil per a persones que no viuen a Barcelona i van de manera ocasional a la ciutat comtal o bé per aquelles que viuen a Barcelona però utilitzen de tant en tant el transport públic.

Del títol se'n podran beneficiar famílies d'un màxim de quatre membres perquè, a partir de les unitats familiars de cinc membres, ja es passa a la targeta de família nombrosa.

 

 

La T-familiar val 10 euros (1 zona) i no caldrà documentació específica a l'hora d'adquirir-la.

També aquest diumenge, amb l'entrada en funcionament de la nova targeta T-familiar, la T-casual deixarà de ser multipersonal i passarà a ser unipersonal, tal com s'havia previst inicialment.

D'altra banda, els títols comprats l'any passat han caducat aquest dissabte 29 de febrer, excepte en el cas de les targetes trimestrals, que es podran seguir utilitzant fins al 31 de març.

ARXIVAT A:
Transport públic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut