Presentació de la Taula per la Democràcia
Presentació de la Taula per la Democràcia

Entitats civils creen la Taula per la Democràcia per defensar institucions i drets

40 entitats de la societat civil s'uneixen com a resposta pacífica en defensa de les institucions i els drets fonamentals

RedaccióActualitzat

40 entitats de la societat civil han presentat aquest dimecres al matí la Taula per la Democràcia com a resposta unitària en defensa de les institucions i els drets.

La Taula fa una crida a la societat a respondre de manera "pacífica, ferma i continuada" en defensa dels drets fonamentals i les institucions.

L'objectiu de la Taula per la Democràcia és que les respostes que s'organitzin davant de les agressions contra els drets fonamentals no tinguin un protagonisme concret d'alguna de les organitzacions, sinó que respongui al conjunt de la societat civil. En aquest sentit la plataforma vol tenir la màxima representativitat de la societat civil catalana.

Els impulsors de la iniciativa cívica són els sindicats Comissions Obreres i UGT, l'ANC i Òmnium Cultural, l'Associació Catalana d'Universitats Públiques (ACUP), el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, la Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya (Confavc), la Federació d'Assemblees de Pares i Mares de Catalunya (Fapac), la Federació d'Organitzacions per la Justícia Global, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la Unió de Pagesos, entre d'altres.

 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
Anar al contingut