Pla general de les dotacions de bombers i dels agents de la policia local en l'incendi d'un immoble a Valls. Imatge del 12 de desembre del…
Pla general de les dotacions de bombers i dels agents de la policia local en l'incendi d'un immoble a Valls. Imatge del 12 de desembre del 2018 (Horitzontal).

Ensurt per una petita explosió sense ferits a Valls

Actualitzat

ACN Valls.-Ensurt a Valls per una petita explosió en un pis ubicat a la carretera de Montblanc número 37, aquest dimecres a la tarda. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís cap a dos quarts de cinc. S'hi han desplaçat quatre dotacions per sufocar el foc que ha cremat una rentadora situada a l'habitació de la caldera. L'explosió hauria provocat la trencadissa dels vidres de l'habitatge i la cuina seria la part més afectada, segons fonts dels Bombers. La dona, que viu a l'immoble, ha estat traslladada a l'Hospital Sant Joan Despí com a mesura preventiva, donat que està embarassada. Malgrat això, en l'incident no hi ha hagut ferits. Agents policials han desviat el trànsit a la zona on s'hi han concentrat nombrosos curiosos.

Anar al contingut