Les Borges del Camp

Ensenyament manté el càstig a vuit alumnes per orinar al cotxe d'un professor

Uns alumnes de l'escola Rocabruna de les Borges del Camp van orinar i van escopir al cotxe d'un professor en una bretolada que ha portat cua. El claustre i la direcció del centre va decidir castigar-los però una mare no ho va veure clar i va recórrer el càstig al Departament d'Ensenyament. Al contenciós hi va aparèixer un altre actor: el Síndic de Greuges, que es va posar al costat de les tesis de la mare. Finalment, Ensenyament ha desestimat el recurs i els alumnes hauran de complir el càstig.

RedaccióActualitzat
L'escola va decidir sancionar els vuit joves implicats en la bretolada no deixant-los sortir al pati, ni participar de la preparació de festes del centre, ni anar a l'excursió de quatre dies que es fa a finals de curs.

Tot i que en un primer moment les famílies dels alumnes van acceptar-ho, una mare va recórrer la sanció. El Síndic de Greuges va aconsellar que es retiressin les sancions per irregularitats en tot el procés però el Departament d'Ensenyament no atén la petició del Síndic, i els nois, per tant, hauran de complir els càstigs.
Anar al contingut