Barcelona

Enrique Bañuelos, el Donald Trump espanyol, és el principal inversor de Barcelona Wolrd

Conegut com el Donald Trump espanyol, va fundar i presidir la immobiliària Astroc, que després d'estrenar-se a bombo i plateret a la borsa, va punxar estrepitosament dos mesos després. Molts van considerar aquell fracàs com l'inici de la bombolla immobiliària.

RedaccióActualitzat
Enrique Bañuelos és un empresari valencià, de 46 anys, que figura entre les 100 fortunes més grans del món, segons la llista de Forbes. Conegut com el Donald Trump espanyol, va fundar i presidir la immobiliària Astroc, que després d'estrenar-se a bombo i plateret a la borsa, va punxar estrepitosament dos mesos després. Molts van considerar aquell fracàs com l'inici de la bombolla immobiliària.

A començaments del 2008 va marxar al Brasil, on va provar d'aixecar dos grans grups, un d'immobiliari i l'altre del sector agroalimentari. Amb tot, després de tres anys va decidir tornar-ne per discrepàncies amb els socis.

Ara, Bañuelos està invertint a l'Estat a través de Veremonte, una societat amb seu a Londres i amb negocis fonamentalment a l'Amèrica Llatina. Ha comprat Amper, una companyia de telecomunicacions i ara s'estrena a Catalunya amb el projecte turístic de Barcelona World.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut