Enric Millo, nomenat secretari d'Acció Exterior de la Junta d'Andalusia

Millo agraeix al president andalús la confiança i diu que és un gran repte professional i polític que assumeix amb "il·lusió i voluntat de servei públic" 

Actualitzat

Enric Millo ha estat nomenat aquest dimarts secretari d'Acció Exterior de la Junta d'Andalusia a proposta del president, Juanma Moreno, del PP. L'exdelegat del govern espanyol a Catalunya ha agraït la confiança del president andalús i assegura que és un "gran repte professional i polític" que afronta amb "il·lusió i voluntat de servei públic".

El càrrec té les funcions de representació de l'administració de la comunitat davant la Unió Europea i la delegació del govern a Brussel·les i també mantenir relacions de cooperació política i territorial.També s'encarregarà de les relacions amb Portugal i el Marroc. Millo també haurà de captar inversió estrangera per al teixit empresarial andalús i fomentar la internacionalització des d'Andalusia i cap a l'estranger. 

Enric Millo dependrà de la Conselleria de Presidència, gestionada pel popular Elías Bendodo. En la roda de premsa, Bendodo ha dit que el nou secretari d'Acció Exterior de la Junta d'Andalusia és una persona "amb experiència en la gestió pública i privada", i ha afegit que el govern ha buscat la "millor qualificació".

Enric Millo prendrà possessió del càrrec, que depèn de la Conselleria de Presidència, dijous. El popular havia quedat fora de les llistes electorals del PP de Pablo Casado. Com a exdelegat del govern a Catalunya va ser la màxima autoritat durant l'aplicació del 155.

Millo pendrà possessió de la seva nova feina dijous, 2 de maig, al palau de San Telmo a Sevilla, seu del govern andalús.

ARXIVAT A:
Enric MilloPP
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut