Enric i Meghan (Toby Melville/Reuters)

Enric i Meghan tornen als britànics els diners de la reforma de la seva mansió

El príncep Enric i la seva dona, que es van traslladar a Califòrnia, han signat un acord de diversos anys amb la plataforma Netflix

S'han tornat els 2,7 milions d'euros de diners públics que va costar reformar la que havia de ser la residència habitual del príncep Enric i Meghan Marklel a Frogmore Cottage, als voltants del castell de Windsor, segons ha informat un portaveu del duc de Sussex.

El gener passat, vuit mesos després del naixement del seu fill, Archie, els ducs de Sussex van informar que abandonaven les seves obligacions com a membres de la monarquia i es proposaven "treballar per ser financerament independents".

El matrimoni va acordar sufragar de la seva butxaca la reforma com a part de l'acord a què van arribar amb el palau de Buckingham quan van tancar la seva etapa com a representants de la realesa britànica.

Les obres es van pagar a través de la partida que el govern destina a la família reial britànica, el mateix fons a què el príncep ha fet ara un reemborsament.

Un portaveu d'Enric va dir que aquesta contribució ha cobert completament el cost de la reforma de Frogmore Cottage, una propietat de la reina Elisabet II, que continuarà sent la residència britànica del duc i la seva família.

Precisament l'anunci arriba després d'haver signat un acord de diversos anys amb la plataforma Netflix per crear documentals, pel·lícules i sèries a través de la seva pròpia companyia de producció.

Després de passar una temporada al Canadà, la parella viu des de la primavera a Califòrnia (Estats Units), on han comprat una mansió a l'exclusiu barri de Montecito, a Santa Barbara.

ARXIVAT A:
Monarquia
Anar al contingut