Girona

Enfrontaments d'agents dels Mossos i de bombers amb Guàrdia Civil i Policia Nacional

RedaccióActualitzat

Diversos vídeos que s'han publicat a les xarxes socials mostren com agents dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Civil s'han enfrontat de paraula a algunes de les actuacions de les forces policials de l'estat per impedir la celebració del referèndum:

 


Els agents dels Mossos han intervingut després que la Guàrdia Civil ha volgut desallotjar de forma violenta algunes de les persones que hi havia dins el centre.

Mentre se sent com la gent increpa els agents de la Guàrdia Civil amb crits de "No toqueu a ningú!", els Mossos d'Esquadra intenten fer-los entrar en raó:

 


També a Girona, hi ha hagut un enfrontament entre la Policia Nacional i el cos de Bombers. Un grup de bombers que s'havien col·locat en un cinturó de seguretat entre la gent que esperava davant un punt de votació i els efectius de la Policia Nacional, han rebut diversos cops de porra i empentes dels agents. Al darrere, la gent defensava a crits l'actuació dels bombers:

 


La desproporcionada actuació d'agents de la Policia Nacional al barri de Cappont de Lleida ha causat escenes d'impotència. Com aquesta emotiva imatge d'un mosso d'esquadra abraçant-se plorant a una altra persona:

 


A Vielha, els Mossos han fet un passadís per a protegir els concentrats. Un dels agents s'ha emocionat davant els apludiments de la gent:

 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
Anar al contingut