En Pau, de la família del Super3, explica contes a les biblioteques

Aquesta iniciativa del Super3 per fomentar la lectura entre els nens i nenes s'uneix a altres accions, com la Superbiblioteca, que ofereix una àmplia selecció de llibres al web del Super3, o les videorecomanacions dels "booksúpers".

L'actuació s'emmarca en la col·laboració del Super3 amb el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i amb la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

"En Pau i el conte de la Nenúfar i la Matoll" és el nom de l'espectacle que recupera les protagonistes del primer llibre de la família del Super3, "Diari secret de la Nenúfar i la Matoll", una proposta que convida els súpers a fer moltes activitats manuals, que fa reflexionar sobre les coses que ens agraden i les que no, i que conté també pinzellades sobre valors emocionals de la vida en família.

Aquesta iniciativa s'uneix a altres accions del Super3 per fomentar la lectura entre nens i nenes. Per Sant Jordi, el Super3 va estrenar la Superbiblioteca, que conté una acurada selecció de llibres per edats disponible de manera permanentment al web Super3.cat i que ha obtingut una gran resposta i una valoració altament positiva per part de les famílies.

La Superbiblioteca ofereix 142 ressenyes de llibres per a nens i nenes classificats per edats: més de 3 anys, més de 6, més de 8 i més de 10 anys. Cada mes, s'actualitza amb noves propostes de novetats editorials.

Anar al contingut