Martín Campos i Laia Domingo Colomer

En Martín i la Laia, dos estudiants brillants del grau més exclusiu: Física i Matemàtiques

La Laia Domingo Colomer i en Martín Campos van aconseguir entrar a les primeres promocions d'aquest doble grau de la UAB i han aprofitat l'elecció que van fer

Actualitzat

La nota de tall més alta per accedir a la universitat és la del doble grau de Física i Matemàtiques de la UAB i ha estat així des de fa onze anys.

Només hi ha vint places i la nota exigida per entrar s'enfila fins als 13,53 punts sobre 14. Cal ser un estudiant brillant per aconseguir-ho. Què fan quan acaben el grau?

Dos estudiants que van poder entrar en les primeres promocions ens han explicat la seva experiència. Són en Martín Campos i la Laia Domingo Colomer, que han seguit camins diferents i que estan molt contents amb la seva elecció.

"Per mi era un repte", diu en Martín, mentre que la Laia hi va entrar aviam què es trobava i es va "enamorar completament de les matemàtiques".

Cap dels dos es vol dedicar al món acadèmic, sinó que els atrau més l'empresa per aplicar tot el que han après, i continuen aprenent.

"Tu tens una màquina en una fàbrica i vols predir que hi haurà algun defecte abans que passi", posa com a exemple la Laia. El Martín treballa ara amb l'Observatori del Teide per "saber programar les observacions que ha de fer un telescopi perquè les faci amb el nivell de soroll que volen els astrònoms".

"Ens agrada definir-nos com a 'problem solvers', gent que soluciona problemes", resumeix en Martín.

Tots dos ho han explicat en aquest vídeo:

 

ARXIVAT A:
Educació UniversitatSelectivitat
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut