En llibertat un home acusat de segrestar 20 dies una dona per obligar-la a casar-s'hi
Tortosa

En llibertat un home acusat de segrestar 20 dies una dona per obligar-la a casar-s'hi

Els Mossos el van detenir a Tortosa i la jutge l'ha deixat en llibertat amb càrrecs

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han fet públic aquest diumenge que dimecres van alliberar una dona que va estar segrestada 20 dies per un home en un pis de Tortosa.

Segons els Mossos, l'home, de nacionalitat pakistanesa, pretenia que la víctima, de nacionalitat eslovaca, es casés amb ell per poder tenir documentació europea:

 


Els Mossos van detenir l'home, que va passar a disposició judicial divendres. La jutgessa encarregada del cas va deixar-lo en llibertat amb càrrecs.


Es van conèixer a Eslovàquia

El relat que han facilitat els Mossos és el següent: La dona, de 42 anys, va conèixer l'home, de 31, a Eslovàquia a través del germà d'ella.

Com que se suposava que tots dos havien de venir a Espanya a treballar, van fer el viatge junts, però, un cop a Tortosa, ell li va dir que pretenia casar-se amb ella.

Ella s'hi va negar, i l'home la va tancar al pis i la va amenaçar de mort si no accedia a casar-s'hi perquè ell pogués tenir documentació europea, i també si demanava ajuda.


20 dies tancada al pis

En les poques ocasions que ell sortia del pis la deixava tancada. Va estar-hi 20 dies, fins que dimecres va gosar trucar a la policia del seu país per explicar el que li passava.

Malgrat que no sabia on era, va donar algunes pistes a la policia eslovaca: que per la finestra veia un pont vermell sobre un riu molt ample i també que al pis havia trobat algun document amb una adreça de Tortosa.

Els Mossos van rebre trucada de l'Europol el mateix dimecres, van localitzar el pis, el van posar sota vigilància i van detenir l'home i van alliberar la dona.


La fiscalia no va demanar presó

Malgrat aquest relat, la fiscalia no va demanar presó provisional, i la jutgessa, després de valorar les declaracions d'un testimoni, de la víctima i del detingut, va decretar la seva llibertat.

La causa ha quedat oberta per detenció il·legal, però no per amenaces de mort. El detingut s'ha de presentar setmanalment al jutjat.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut