Hasel a la sortida de l'Audiència Nacional quan va declarar l'abril del 2015 (ACN)
Hasel a la sortida de l'Audiència Nacional quan va declarar l'abril del 2015 (ACN)
Madrid

En llibertat el raper Pablo Hasel després de declarar per suposades injúries a la Corona

El magistrat José de la Mata l'ha interrogat per un vídeo que va penjar a youtube amb el títol "Juan Carlos de Bobón", en què acusava el pare de l'actual monarca de ser "un borratxo" i un "canalla"

Actualitzat

El raper lleidatà Pablo Hasel ha quedat en llibertat després de declarar aquest dilluns a l'Audiència Nacional per un suposat delicte d'injúries a la corona. El magistrat José de la Mata l'ha interrogat per un vídeo que va penjar a youtube amb el títol "Juan Carlos de Bobón", en què recollia una entrevista al rei Joan Carles on assegurava que el general Franco és "un exemple vivent al servei d'Espanya" i assegura que els membres de la família reial han dilapidat "milions". També acusava el pare de l'actual monarca de ser "un borratxo" i un "canalla".

La causa pel vídeo dedicat a l'anterior rei s'acumula a la que el raper ja té oberta a l'Audiència Nacional pel contingut d'una quinzena de tuits on, entre altres, acusava els "paràsits dels borbons" de fer "trapis amb els de les decapitacions a homosexuals" i també acusava la Guàrdia Civil de "torturar i disparar a emigrants". Hasel ja va ser condemnat l'any 2014 per enaltiment del terrorisme a través de cançons que, segons l'Audiència Nacional, elogiaven ETA, els Grapo, Terra Lliure i Al-Qaeda.

Anar al contingut