Madrid

En llibertat el membre del secretariat de l'ANC detingut en la manifestació de Madrid

Jordi Alemany, en llibertat provisional sense càrrecs, haurà de presentar-se al jutjat de Girona que l'investiga per ultratge i desordre públic

RedaccióActualitzat

El membre del secretariat nacional de l'ANC detingut ahir a Madrid ha quedat lliure aquest migdia després d'haver passat la nit en una comissaria de la policia.

Aquest matí, Jordi Alemany ha passat a disposició judicial al jutjat de guàrdia de la plaça Castilla de Madrid, que l'ha deixat en llibertat provisional sense càrrecs.

El partit Poble Lliure, que forma part de la CUP, ha publicat la primera imatge després del seu alliberament:


Ara Jordi Alemany haurà de presentar-se al jutjat de Girona, que l'investiga per ultratge i desordres públics durant la celebració del primer aniversari de l'1 d'octubre a la ciutat.

Alemany va ser detingut a primera hora de la tarda de dissabte, hores abans de la manifestació. Segons fonts policials, el membre del secretariat de l'ANC hauria tingut una picabaralla amb un grup d'unionistes i quan el van identificar van veure que hi havia una ordre de recerca contra ell.

La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, va dir que la detenció de Jordi Alemany era una mostra més de la repressió que viuen els catalans.

 

ARXIVAT A:
ANCProcés català
Anar al contingut