Detectar ciclistes en túnels o animals a la via: alta tecnologia per reduir accidents
Dos ciclistes circulant per la carretera C-1413 (EFE/Susanna Sáez)

En llibertat el conductor que va atropellar mortalment dos ciclistes al Papiol

Els Mossos d'Esquadra investiguen si l'home que va envestir els ciclistes aquest diumenge es va adormir o el va enlluernar el sol

Redacció / AgènciesActualitzat

El conductor de 80 anys que va envestir tres ciclistes aquest diumenge al Papiol ha quedat en llibertat a l'espera que se'l citi en seu judicial. Dels tres ciclistes, dos van morir i el tercer va quedar ferit greu.

El conductor va quedar detingut per un possible homicidi imprudent, però en ser una persona d'edat avançada la jutge l'ha deixat en llibertat després de prendre-li declaració.

A més, malgrat que no té conseqüències penals, el conductor s'havia saltat el confinament municipal que regeix a Catalunya durant els caps de setmana per evitar els contagis de coronavirus.

 

El punt on aquest diumenge van morir dos ciclistes, al Papiol
El punt on aquest diumenge van morir dos ciclistes, al Papiol (EFE / Susanna Sáez)

 

Els Mossos investiguen si el conductor es va adormir

L'accident va passar aquest diumenge al matí a la carretera C-1413. Segons les primeres investigacions, el turisme va envair el carril contrari al quilòmetre 5 de la via per causes que encara s'investiguen.

Els Mossos d'Esquadra investiguen si l'home, que va donar negatiu en el test d'alcohol i drogues, es va adormir al volant, el va enlluernar el sol o estava afectat per la medicació que es pren.

 

Els investigadors tampoc creuen que el desencadenant de l'accident fos l'excés de velocitat.

Amb la mort dels dos ciclistes, un total de 97 persones han mort aquest 2020 a les carreteres catalanes. Entre les víctimes mortals hi ha set ciclistes.

 

Dos ciclistes circulen per la carretera on un conductor va atropellar mortalment dos ciclistes
Dos ciclistes circulen per la carretera on  un conductor va atropellar tres ciclistes, dos dels quals han mort (EFE / Susanna Sáez)

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
TrànsitJudicial
Anar al contingut