Sa Pobla

En estat greu una embarassada apunyalada set vegades pel seu marit

Una dona embarassada de dos mesos està ingressada en estat greu a l'Hospital d'Inca després de ser apunyalada pel seu marit. La víctima, de 32 anys i origen àrab, ha rebut set ganivetades a diverses parts del cos. Tot i això, les ecografies i les proves mèdiques han constatat que el fetus està fora de perill. Segons sembla, el marit, també d'origen àrab, no té antecedents per violència domèstica ni tampoc hi havia cap ordre d'allunyament.

Actualitzat

La dona va ingressar al servei d'Urgències de l'Hospital d'Inca després de ser agredida a casa seva al municipi mallorquí de sa Pobla. Té ferides d'arma blanca als dos braços, a la cama esquerra i a l'abdomen, tot i que la majoria són superficials. Els facultatius del centre hospitalari li han realitzat diverses ecografies i han constatat que el fetus esta fora de perill.

Els fets han passat al carrer Gran quan el marit de la dona l'ha atacada amb un ganivet. Poc després la víctima ha estat traslladada en una UVI mòbil al centre hospitalari on continua greu.

Anar al contingut