Celebració amb cava davant de l'administració
L'administració del centre comercial Arenas de Barcelona ha venut números del segon premi (ACN/Albert Cadanet)

Rifa de Reis: el segon i tercer premi esquitxen Catalunya i el primer va tot a Logronyo

El segon ha anat a poblacions com Manresa, Sabadell o Cornellà, i el tercer a l'Hospitalet, Barcelona i València

RedaccióActualitzat

El primer premi del sorteig de Reis ha estat per al 41665, que s'ha venut íntegrament a Logronyo, La Rioja. Aquest premi està dotat amb dos milions d'euros per sèrie, que són 200.000 euros per cada dècim.

El número guanyador l'ha venut una administració del centre de la ciutat. Però també s'han repartit dècims des d'un càmping i un bar que feia molts anys que jugava al mateix número. 

El segon premi ha estat per al 44469, i reparteix  750.000 euros, 75.000 per dècim. Ha estat molt repartit a tot l'Estat, també en punts com Barcelona, Manresa, Puig-reig, Vic, Sant Cugat, Argentona, Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Sant Fruitós de Bages o Cornellà de Llobregat.

El tercer premi ha estat per al número 19467, venut entre altres a l'Hospitalet, Barcelona i València. Reparteix 25.000 euros per dècim, 250.000 en total.

A més dels tres premis, hi ha tres reintegraments i diversos premis menors. Vint premis de 3.500 euros i 1.400 premis més de mil euros per sèrie, entre d'altres. En total, la rifa de Reis reparteix 700 milions d'euros en premis, igual que l'any passat.

Per aquest sorteig s'han emès 50 sèries de 100.000 butlletes. Cada una té un valor de 200 euros i es divideixen en dècims de 20 euros.

A Catalunya, les administracions tenien cinc milions de dècims per vendre. Gairebé quatre han anat a parar a administracions de Barcelona, la resta s'ha repartit gairebé a parts iguals entre les altres demarcacions. Això representa una despesa mitjana de 13 euros per cada català.

Aquest any les administracions han superat les vendes de l'any passat, però no s'ha arribat a les xifres d'abans de la pandèmia.

Pots consultar els números premiats aquí.

El sorteig s'ha fet a la seu de l'organisme nacional de loteries i apostes (EFE/Loterías y Apuestas del Estado)
ARXIVAT A:
Loteria
Anar al contingut