Imatge de la càmera de trànsit a Martorell (Servei Català de Trànsit)

Operació tornada de les vacances d'agost amb retencions de fins a 11 quilòmetres a l'AP-7

Fins a les nou de la nit s'han desplaçat fins a l'àrea metropolitana de Barcelona un 85% dels vehicles previstos

RedaccióActualitzat

Operació tornada de vacances d'agost a les carreteres catalanes, en què han tornat a l'àrea metropolitana de Barcelona 200.000 vehicles fins les nou de la nit, un 85% del previst, segons el Servei Català de Trànsit.

A la tarda hi ha hagut circulació amb retencions a l'AP-7 en sentit nord i sud, en el tram de La Granada i Martorell, amb cues de fins a 11 quilòmetres.

Alguns accidents han estat l'origen de les retencions. Com que el que hi ha hagut a la nit a Sant Sadurní d'Anoia, en sentit nord, i que ha causat problemes de circulació durant 4,5 quilòmes.

Les cues també s'han repetit a la C-33, amb fins a 5 quilòmetres, a l'accés a les Rondes de Barcelona i també a la C-32 a Alella, en sentit Barcelona.  

Al matí un accident ha provocat fins a 8 quilòmetres de retencions a l'AP-7 a l'Hospitalet de l'Infant. I a la mateixa autopista, però entre Castellbisbal i el Papiol, un altre incident ha provocat cues de 4 quilòmetres per anar cap a Barcelona. 

Per facilitar la circulació durant el dia, s'havien previst carrils addicionals en sentit contrari a l'habitual en l'AP-7 nord i sud i en la C-32 nord i sud, vies en les quals els camions no podien avançar ni superar els 80 quilòmetres per hora. 

Aquesta és l'actualització en directe de l'estat a les carreteres.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut