El camió ha bolcat i només ha quedat un carril obert (Trànsit)

Operació tornada esglaonada amb complicacions per la pluja i dos accidents a l'AP-7

Hi ha hagut un accident a Sant Julià de Ramis i un altre a Olèrdola, a més de trams inundats a la C-16 a Puig-reig

RedaccióActualitzat

De les 12 del migdia i fins a les nou del vespre ja han tornat a l'àrea metropolitana de Barcelona 265.000 vehicles dels 280.000 que es preveu que hi entrin aquest dilluns, amb motiu del retorn del pont de la segona Pasqua

Com ja és habitual, s'han establert carrils addicionals en sentit contrari per regular el trànsit de les principals vies. El Servei Català de Trànsit ha informat que el retorn ha estat "molt esgraonat".

La jornada ha transcorregut sense congestions destacables, excepte les provocades per pos accidents de trànsit a l'AP-7, a l'Alt Penedès i al Gironès. També una forta tromba d'aigua ha dificultat la circulació a la C-16 a Puig-reig. Pots consultar les incidències aquí, en directe.

Un accident entre un camió i una furgoneta a l'AP-7, a Sant Julià de Ramis, al Gironès, ha provocat cues en sentit sud que han arribat a superar els 10 km, fins a Viladasens.

El camió ha bolcat i hi ha tres persones afectades, una de les quals està ferida greu. Aquest és el moment que una grua ha accedit a la zona:


Encara a l'AP-7, en aquest cas a Olèrdola, hi ha hagut un accident amb ferits lleus, en sentit Barcelona --nord--. S'ha habilitat un carril addicional i la cua ha arribat a 14 km.


La pluja ha complicat la circulació a la C-17 a Malla, on hi ha hagut un accident en sentit Barcelona, i també a la C-16 entre Puig-reig i Navàs en els dos sentits de la marxa, amb trànsit lent i aturades. En aquest punt s'ha hagut de tallar un carril --sentit sud-- per inundacions.


A la C-16 a Cercs també hi ha hagut diversos quilòmetres d'aturades en sentit sud, cap a Berga, per unes obres. Trànsit ha demanat que s'ajornessin fins demà, perquè podien complicar l'operació tornada, i la situació de la via s'ha normalitzat cap a les quatre de la tarda.

També hi ha hagut aturades a la C-55 entre Manresa i Castellgalí en sentit sud, i a l'N-II entre Vilademuls i Sant Julià de Ramis en sentit sud.

El conjunt de les retencions a la xarxa viària han estat un 38% inferiors a les del 2019 i un 48% inferiors a les del 2022. 


Ampli dispositiu

Per controlar la situació a les carreteres, Trànsit va anunciar que entre divendres i aquest dilluns hi hauria més de 1.000 controls dels Mossos d'Esquadra, amb prop de 1.200 agents, tant en les vies de gran afluència de vehicles com en carreteres secundàries.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut