Platja de Sant Miquel de Barcelona (Ajuntament de Barcelona/AL PHT Air Picture TAVISA)

Empresonen a Colòmbia un home que gravava menors despullats en platges catalanes

L'havien detingut a Barcelona per gravar parts íntimes dels menors, però el van deixar en llibertat i va fugir al país sud-americà

Les autoritats policials i judicials de Colòmbia han enviat a la presó un home com a presumpte responsable d'un delicte de pornografia amb menors, d'entre 2 i 12 anys. Entre els centenars de vídeos que tenia, n'hi havia de gravats en platges catalanes.

L'estiu de l'any passat, la Guàrdia Urbana de Barcelona el va detenir a la platja de Sant Miquel de la Barceloneta, quan gravava parts íntimes d'infants que es canviaven de roba. També els Mossos l'havien sorprès gravant a la platja de Sitges.

L'home va marxar a Colòmbia quan va quedar en llibertat, però la investigació va continuar a través de la Interpol, amb la col·laboració de la Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos.

Es van analitzar els 760 vídeos localitzats al seu mòbil i se l'ha pogut ubicar al lloc exacte del municipi colombià de Sabaneta, des d'on produïa material pedòfil. L'home també utilitzava càmeres amb zoom per enregistrar els nens i nenes dins de casa seva.

El material s'havia gravat entre el desembre del 2020 i el juliol del 2021.

 

ARXIVAT A:
Pederàstia Colòmbia
Anar al contingut